28 مرداد 1400 - 1:28
بازدید 168
پ
پ

آیات۲۷ تا ۳۰ سوره‌ی فجر

«يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ * ارْجِعِي إِلَی رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً * فَادْخُلِي فِي عِبَادِي * وَادْخُلِي جَنَّتِي *»

[ای نفس مطمئنّه! * خشنود و خداپسند به سوی پروردگارت بازگرد * و در ميان بندگان من درآی * و در بهشت من داخل شو]

☀️- داوودبن‌فرقد از امام صادق (علیه السلام) نقل کرده است که فرمود: سوره‌ی فجر را در نمازهای واجب و نافله‌ی خود بخوانید که آن سوره‌ی حسین‌بن‌علی (علیه السلام) است. به آن روی آورید تا خداوند، شما را رحمت کند.
آنگاه ابواسامه که در مجلس حاضر بود، عرض کرد: « چگونه این سوره مخصوص امام حسین (علیه السلام) شد»؟ حضرت (علیه السلام) فرمود: «آیا نمی‌شنوی که خداوند می‌فرماید: یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ المُطْمَئِنَّةُ * ارْجِعِی إِلَی رَبِّکِ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً * فَادْخُلِی فِی عِبَادِی * وَ ادْخُلِی جَنَّتِی؟ این تنها حسین‌بن‌علی (علیه السلام) را منظور دارد. چون اوست که نفسی مطمئن و خشنود و خداپسند دارد و یاران او از خاندان محمّد (صلی الله علیه و آله) می‌باشند که در روز قیامت از خداوند خشنودند و خداوند نیز از ایشان خشنود است. این سوره درباره‌ی حسین‌بن‌علی (علیه السلام) و شیعیان او و مخصوصاً شیعیان خاندان محمّد (صلی الله علیه و آله) نازل شده است. هرکه همواره سوره‌ی فجر را قرائت کند، در بهشت، همراه حسین (علیه السلام) و در مرتبه‌ی او خواهد بود. که خداوند، توانا و حکیم است. (بقره/۲۰۹)».

📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۱۰۸ بحارالأنوار، ج۲۴، ص۹۳/ تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۷۶۹/ القمی، ج۲، ص۴۲۲/ بحارالأنوار، ج۷۱، ص۳۹۷/ المحاسن، ج۱، ص۱۷۷/ نورالثقلین/ البرهان

☀️امام صادق (علیه السلام فرمودند : منظور از نفس مطمئنّه که راضی و مرضی است امام حسین (علیه السلام) می‌باشد. اصحاب امام حسین که از آل محمّد (صلی الله علیه و آله) بودند فردای قیامت از خدا راضی و خدا هم از آنان راضی خواهد بود. این سوره‌ی مبارکه مخصوصاً در شأن امام حسین (علیه السلام) و شیعیان آن بزرگوار و شیعه آل محمّد (صلی الله علیه و آله) نازل شده است . کسی که در تلاوت سوره‌ی مبارکه و الفجر مداومت نماید درجه‌ی او در بهشت نظیر درجه‌ی امام حسین (علیه السلام) خواهد بود که خداوند، توانا و حکیم است.

📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۱۱۰ بحارالأنوار، ج۲۴، ص۹۳/ القمی، ج۲، ص۴۲۲/ بحارالأنوار، ج۴۴، ص۲۱۹/ تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۷۶۹/ بحارالأنوار، ج۲۴، ص۹۳

✨✨🏴🏴🏴🏴✨✨

اللهم ارزقنا زیارة الحسین فی الدنیا و شفاعتَهُ فی الاخرة

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.